Merin opent Smart Offices in Hoofddorp en Amsterdam Sloterdijk

Merin gaat twee nieuwe vestigingen openen van het flex-concept Smart Office, in Hoofddorp en Amsterdam.

De Spicalaan 1 in Hoofddorp is een kantoorpand van totaal 11.000 m² waar Smart Office op de begane grond een vestiging gaat openen van ruim 1200 m². Er komen hier kantoorunits vanaf 2 tot circa 40 werkplekken. Het pand beschikt over een vernieuwde entree, een restaurant en meeting rooms die door de huurders van Smart Office gratis te gebruiken zijn.

De Transformatorweg 38 (foto) is een kantoorpand net binnen de ring van Amsterdam en op loopafstand van station Sloterdijk. Smart Office opent een vestiging op de 5e etage van ongeveer 1500 m². Het totale gebouw is bijna 11.000 m². In de entree van het gebouw komt een koffiecorner en op de etage is ruimte om te lunchen, te ontmoeten en te vergaderen.

De kantoren zijn te huur vanaf 3 maanden en worden geheel turn-key en plug&play opgeleverd. Meeting rooms, koffie en internet is bij de huurprijs inbegrepen. Beide panden behoren tot de vastgoedportefeuille die door Merin wordt gemanaged. Naar verwachting worden deze nieuwe vestigingen van Smart Office 1 november geopend.

Smart Office, dat nu 2 jaar bestaat, biedt 'turnkey, plug&play' kantoorruimte aan. Er zijn nu 27 Smart Office locaties in Nederland en er wordt op dit moment hard gewerkt aan nieuwe locaties, waaronder Amsterdam Sloterdijk en Hoofddorp. Om de groeiambitie waar te maken, zoekt Smart Office naar passende partners en vastgoedeigenaren om mee samen te werken.

In 2014 startte Merin met het verhuren van flexibele kantoorruimten in 2 kantoorpanden, in Hoofddorp en Amsterdam. Het concept is in 2015 en 2016 verder uitgewerkt en uitgebreid. Snel volgden er nieuwe vestigingen in onder andere Eindhoven, Utrecht en Den Bosch. In 2017 werd het Smart Office concept officieel in de markt geïntroduceerd door Merin.