MeiraGTx verhuist naar Amsterdam IQuarters

Het Nederlandse hoofdkantoor en de lab faciliteiten van MeiraGTx Netherlands zijn verhuisd naar het Rosalyn gebouw aan de Paalbergweg 2-4 op de IQuarters campus in Amsterdam. 

De IQuarters campus is een nieuwe kantorencampus waar bedrijven met een achtergrond in innovatie, health tech en life sciences zich vestigen. Dit is een hechte community, waarbinnen regelmatig seminars en andere netwerkevenementen worden georganiseerd. MeiraGTx huurt er 1000 m².

Naast het Nederlandse hoofdkantoor en de lab faciliteiten heeft MeiraGTx Netherlands nog een andere facilicteit op IQuarters campus in het Amsterdam Life Science District in het Frances gebouw aan de Pietersbergweg 273.

MeiraGTx (Nasdaq: MGTX) is een verticaal geïntegreerd gentherapie bedrijf met zes programma's in klinische ontwikkeling en een brede pijplijn van preklinische programma’s en onderzoeksprogramma's. 

Trinity Vastgoed (eigenaar) en DutchRE werden bijgestaan door het verhuurteam van CBRE en Colliers International. 

AAARCHITECTEN was verantwoordelijk voor ontwerp en begeleiding van de transformatie van kantoor naar laboratoria voor MeiraGTx Netherlands. Daarnaast heeft MeiraGTx Netherlands juridische ondersteuning gekregen van DVLP advocaten.