Meerdervoort rondt financiering Gelders kantorenproject af

De Zwijndrechtse vastgoedinvesteerder Meerdervoort heeft de aankoop van een kantoorgebouw in Arnhem afgerond. Daarmee is ook haar project kantoren Gelderland volledig gefinancierd. 

Meerdervoort bood haar beleggende klanten de mogelijkheid te investeren in twee multi-tenant kantoorgebouwen in de provincie Gelderland. Een van deze kantoorgebouwen, aan de Mr. B.M. Teldersstraat 3 op kantorenpark Gelderse Poort in Arnhem is 15 oktober officieel overgedragen aan Meerdervoort.

Uit gegevens van het Kadaster blijkt dat Meerdervoort € 3.235.000 voor het kantoorpand betaalde aan Remans Vastgoedbeheer. Het andere kantoorpand bevindt zich in Elst. 

Het kantoorgebouw in Arnhem is verhuurd aan diverse huurders in de zorgsector die actief zijn op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en maatschappelijke dienstverlening.

'Met deze uitbreiding versterken we onze portefeuille van commercieel vastgoed met zorggerelateerde huurders'  zegt Bram Kroep, directeur Investor Relations bij Meerdervoort. 'Deze acquisitie sluit niet alleen aan bij onze strategie om te investeren in vastgoed met solide huurders, maar draagt ook bij aan het ondersteunen van essentiële zorgdiensten in de regio.'

Laatste nieuws

Evenementen