M7 verhuurt 1227 m² in Landmark in Utrecht

M7 Real Estate Netherlands heeft drie nieuwe huurders voor kantoorgebouw Landmark aan de Savannahweg 71 te Utrecht.

M7 Real Estate Netherlands sloot de transacties namens zijn fonds Ereip IV Dutch Propco 2. De Landmark staat op een zichtlocatie aan de A2 op bedrijventerrein Lage Weide te Utrecht.

Stabilo heeft 435 m² gehuurd op de vijfde verdieping plus 7 parkeerplaatsen. The S-Unit huurt de hele zesde verdieping van 659 m² kantoorruimte plus 10 parkeerplaatsen. Synderella Serviced Offices huurt 133 m² kantoorruimte op de derde verdieping plus 2 parkeerplaatsen.

Familiebedrijf Stabilo is een fabrikant van schrijfwaren en onderdeel van de Schwan-Stabilo Group.

The S-Unit is een dienstverlener op het gebied van IT-security.

Synderella Serviced Offices is een business center operator die kantoorruimte aanbiedt door heel Nederland met de focus op op maat gemaakte Hospitality Based services. Het zal zijn hoofdkantoor vestigen in de Landmark Offices en naast het aanbieden van kleinschalige kantoorruimte ook meerdere services aan het gebouw toevoegen.

In het pand zijn onder andere meer gevestigd Otto Work Force, ABC Finance en Dyade. Voor de verhuur is nog 1400 m² kantoorruimte beschikbaar.

Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder, in collegiale samenwerking met CBRE, bij de totstandkoming van de huurovereenkomst van The S-Unit.