Linda van Dam en Lukas van Veen in dienst bij NEOO

Vastgoedontwikkelaar NEOO heeft haar team uitgebreid met Linda van Dam als projectmanager en Lukas van Veen als junior ontwikkelaar. 

Linda van Dam (32) was de afgelopen 3 jaar werkzaam bij Brink Management & Advies als senior consultant. Daarvoor was zij werkzaam bij Heijmans. Van Dam heeft haar ingenieursopleiding genoten aan de TU Delft en heeft afgelopen maand ook haar Executive MBA aan de Rotterdam School of Management afgerond. Zij gaat werken aan diverse projecten die NEOO op dit moment in ontwikkeling en uitvoering heeft.  

Lukas van Veen (28) heeft zijn opleiding eveneens genoten aan de TU Delft en is afgestudeerd bij EDGE Technologies. De afgelopen maanden was hij werkzaam bij Verwelius. Van Veen gaat zich bij NEOO richten op de acquisitie en commerciële ontwikkeling van winkel- en binnenstedelijke projecten.

NEOO focust primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico. Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling en realisatie zijn de Beursgallerij in Rotterdam, Q-Residence in Amsterdam, het Centrumplan in Tilburg, Rotta Nova in Rotterdam, de Doorslagzone in Nieuwegein, de Koopgoot in Rotterdam en House Modernes in Utrecht.