Leisureconcepten Nondejeu en The VR Room naar Pieter Vreedeplein Tilburg

Wereldhave heeft twee nieuwe overeenkomsten met de innovatieve leisure concepten Nondejeu en The VR Room voor locaties aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg afgesloten.

De eerste pop-up locatie van The VR Room, een succesvolle Virtual Reality-formule met vestigingen in Amsterdam en Utrecht, betrekt een unit met een oppervlakte van circa 600 m² aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. The VR Room is geschikt voor groepen t/m 50 personen en zal medio maart 2020 de deuren openen voor publiek. Na enkele maanden als pop-up in Tilburg zal The VR Room binnen de portefeuille van Wereldhave langs verschillende andere centra touren.

Nondejeu is een combi-leisure formule bestaande uit jeu de boule en horeca in combinatie met het van oorsprong Scandinavische format ‘Prison Island'. Prison Island is een real life game die bestaat uit een gevangenis met cellen, waarin de spelers samen codes kraken, raadsels oplossen en fysieke uitdagingen aangaan. Soms moet je slim zijn, soms sterk, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Nondejeu wordt gerund door 2 Tilburgse ondernemers op een oppervlakte van circa 1300 m² en is direct gelegen aan het Pieter Vreedeplein. Opening van Nondejeu Tilburg zal naar verwachting plaatsvinden in de zomer van 2020.

Volgens Business Development Manager Erik Kleemans is de keuze voor samenwerking met beide concepten een strategische: ‘Deze nieuwe concepten passen perfect in onze nieuwe strategie van Full Service Centers voor een beter dagelijks leven, waarbij de klant centraal staat en we het aanbod in onze centra nog meer afstemmen op de dagelijkse behoeften van de moderne consument. Het Pieter Vreedeplein heeft van oorsprong een sterke fashion en horeca functie, met deze nieuwe concepten voegen we daar entertainment aan toe en geven we bezoekers nieuwe redenen voor een bezoek’.