Jumbo huurt aan het Osdorpplein in Amsterdam

MRP Development heeft op 15 juli samen met Jumbo de nieuwe winkel aan het Osdorpplein geopend.

De parkeergarage Nieuw West van MRP Parking onder de Jumbo is nu ook geopend. Beide projecten van MRP Development zijn onderdeel van de vernieuwing van het gebied Osdorpplein. Het totale programma omvat nieuwe winkels, horeca, leisure, een hotel en woningen. De locaties worden in verschillende fasen gerealiseerd. De appartementen The Hub zijn ondertussen in verkoop, de bouw start in het najaar.

Het Osdorpplein (voorheen Centrum Nieuw-West) maakt de komende jaren een grote transformatie door naar een mix voor wonen, werken en voorzieningen. Het bestaande winkelcentrum wordt uitgebreid met straten met nieuwe winkels, horeca en leisure plus voorzieningen op het cultureel en maatschappelijk vlak. Er komen nieuwe woningen, voornamelijk als appartementen in hoogbouw.

Parkeergarage Nieuw West ligt onder The Fizz Don Bosco en beschikt in totaal over 229 parkeerplekken. De garage zal gebruikt worden door bewoners en de bezoekers van Jumbo, het gemeentelijk Stadsloket en overige bezoekers aan het Osdorpplein. De parkeergarage is 24/7 toegankelijk voor abonnementhouders. Niet-abonnementhouders kunnen inrijden op de aangegeven tijden en 24/7 uitrijden. Parkeergarage Nieuw West is een onderdeel van MRP Parking.