Jarch Ordelman en Anoek Praas naar Green Real Estate

Jarch Ordelman (40) en Anoek Praas (50) treden respectievelijk per 1 januari en 1 februari 2022 in dienst bij Green Real Estate

Jarch Ordelman is benoemd tot manager retail binnen het Asset Management team. Dit team vertaalt de langetermijnstrategie van het bedrijf naar optimalisatie van de vastgoedportefeuille. Ordelman heeft ruim 15 jaar ervaring met het managen van omvangrijke winkelvastgoed-portefeuilles voor nationale en internationale retailers zoals Lidl, Kruidvat, ICI Paris XL, Trekpleister en Specsavers. Hij is afkomstig van de ANWB, waar hij de afgelopen twee jaar werkte als real estate manager.

Anoek Praas treedt per 1 februari 2022 in dienst als commercieel manager retail in het Property Management team van Green. Praas is afkomstig van Van Wijnen Vastgoedbeheer, waar ze business unit directeur was. Daarvoor werkte ze 18 jaar in het Property Management team van Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff Property Management). Meest recent was zij daar als director verantwoordelijk voor de commerciële, technisch facilitaire en administratieve vastgoedmanagement-activiteiten van het Retail Services team.

Green Real Estate is investeerder, ontwikkelaar en manager van commercieel vastgoed.