Inntel Hotels Den Haag Marina Beach bereikt hoogste punt

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in samenwerking met gemeente Den Haag een Inntel Hotel aan het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen.

Op 22 november werd het hoogste punt bereikt.

Inntel Hotels wordt een 4-sterrenhotel van 11.000 m² met uitzicht op zee, met 226 kamers, een restaurant en bar, een buiten- en binnenzwembad en wellnessfaciliteiten.

Het ontwerp van het hotel is van KCAP Architects&Planners uit Rotterdam en is geïnspireerd op het wisselende profiel van zeil(bot)en.

De bouw van Inntel Hotels is onderdeel van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. Dit gebied wordt de komende jaren getransformeerd naar een modern en duurzaam bedrijfsterrein voor het Viscluster aan de 1e Visserijhaven. Aan de strandzijde komt een leisuregebied te liggen, waar Inntel Hotels een belangrijk onderdeel van is. Het hotel komt op de kop van het Noordelij. Door het hotel krijgt de haven een gezicht aan de kustlijn van Scheveningen.

Boele & van Eesteren is verantwoordelijk voor de bouw van het hotel. De installaties zijn in handen van Homij Technische Installaties (Koninklijke VolkerWessels ondernemingen). De oplevering wordt in het vierde kwartaal van 2020 verwacht.

Gerelateerde artikelen: