Henri de Pater volgt Frans den Houter op als cfo bij BAM

De raad van commissarissen van Koninklijke BAM Groep heeft vrijdag bekend gemaakt dat cfo Frans den Houter heeft besloten de onderneming te verlaten per 1 maart 2025. Hij wordt opgevolgd door Henri de Pater van divisie UK & Ireland van Royal BAM Group.

Frans den Houter trad in augustus 2018 in dienst bij BAM als cfo en lid van de raad van bestuur. Hij wordt voorgedragen om te worden benoemd tot lid van de raad van bestuur van technologiebedrijf Aalberts in de rol van CFO.

De raad van commissarissen draagt Henri de Pater voor om door de algemene vergadering te worden benoemd tot lid van de raad van bestuur in de rol van cfo per 8 mei 2025. Met ingang van 1 maart 2025 zal Henri de Pater toetreden tot het directiecomité als voorgedragen cfo.

De Pater is momenteel executive director Finance van de divisie UK en Ierland van Royal BAM Group. Hij is sinds 1996 werkzaam bij BAM en heeft diverse managementposities bekleed, waaronder director Business Control Construction and Property bij Royal BAM Group, finance director bij BAM Bouw en Vastgoed Nederland, director van BAM's gebiedsontwikkelaar AM en director Finance van BAM Wonen.

Laatste nieuws

Evenementen