Heembouw realiseert Paris Proof kantoor in Berkel en Rodenrijs

Heembouw Kantoren ontwerpt en realiseert in opdracht van Heevas het nieuwe kantoor met een oppervlakte van 4.350 m² voor eindgebruiker Hilti Nederland in Berkel en Rodenrijs.

Met de ambitie om een groene werkplek voor Hilti te creëren, maakte Heembouw Architecten een natuurinclusief ontwerp. Het gebouw moet in de zomer van 2025 worden opgeleverd.

Hilti is een wereldwijde leverancier van technologie, software en service voor de professionele bouwsector. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren in Nederland een flinke groei doorgemaakt, met name in het onderdeel dat zich bezighoudt met BIM (Building Information Modeling). Op bedrijventerrein Oudeland, op een steenworp afstand van het huidige pand, kwam een kavel beschikbaar. Hier ontwerpt en bouwt Heembouw Kantoren een Paris Proof kantoor met een positieve impact op de omgeving, de mens en de organisatie.

De tuin vormt een integraal onderdeel van het gebouwconcept: een plek waar medewerkers straks kunnen ontspannen, ontmoeten, samenwerken en buiten werken. Het gebouw draagt straks ook bij aan het bevorderen van de lokale biodiversiteit, met speciale aandacht voor de bescherming van soorten op de rode lijst zoals de ringmus en de vleermuis.

Laatste nieuws

Evenementen