Grimonte verwerft nieuwbouwappartementen in Best

Grimonte Investment Management koopt een nieuwbouwcomplex met 22 appartementen in nieuwbouwwijk Dijkstraten in Best van ontwikkelcombinatie VOF Trebbe-Lunee.

Trebbe-Lunee heeft het project in samenwerking met Heideman Vastgoed ontwikkeld. Het ontwerp is van Eugelink Architectuur. Giesbers Wijchen, onderdeel van Trebbe, realiseert de bouw nadat zij vorig jaar de gemeentelijke tender won. Deze maand  start de bouw van het multifunctionele complex met 22 appartementen en integraal kindcentrum Platijn (school en kinderdagverblijf) op de begane grond. De oplevering staat gepland voor juni 2021. De middensegment huurappartementen van 69 m² en 89 m² worden duurzaam gebouwd: gasloos met een EPC van 0,4.

Grimonte  verwerft de belegging op basis van forward funding in samenwerking met onder meer multi-family office Ritzer & Rouw uit Veldhoven. De hypothecaire lening wordt verstrekt door ABN AMRO. Grimonte is zeer verheugd dat particuliere investeerders, ondanks het huidig economische klimaat, blijven geloven in dit type middensegment huurwoningen met solide perspectieven voor de lange termijn.

Grimonte is geadviseerd door Remmers van Gorkom Vastgoedadviseurs en Objectum Bouwadvies en Procesmanagement voor de technisch/bouwkundige begeleiding van het project.