Dormio start verhuur 76 appartementen Breskens

Dormio Resorts & Hotels start per direct met de verhuur en het beheer van ‘Breskens Apartments’ in de Zeeuwse badplaats Breskens.

Het complex, ontwikkeld door Cafferelli en Van der Poel, bestaat uit drie appartementsgebouwen en biedt 76 appartementen en penthouses voor de verhuur. Later zal het zogenoemde Project Beaufort worden uitgebreid tot vijf appartementsgebouwen.

De appartementsgebouwen beschikken over vijftien verschillende type appartementen en variëren tussen ruime en luxe vier en zes persoonsappartementen en penthouses met sauna. Alle appartementen zijn voorzien van twee badkamers, uitzicht over de haven, de Noordzee of de Schelde en een privé parkeerplek.

Dormio Group ontwikkelt sinds 2001 vakantieresorts en hotels. Het bedrijf is als projectontwikkelaar en bemiddelaar verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het beheer van de vakantiewoningen, appartementen en hotelkamers op deze resorts en hotels. Het portfolio van Dormio bestaat uit 42 locaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje.