Dayes huurt 52.000 m² warehouse op G-Park Zevenaar

Dayes, een ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke producten, huurt 52.000 m² warehouse op het G-Park in Zevenaar. 

Dayes huurt het warehouse van GLP. Met deze verhuur zijn zowel de eerste als de tweede fase van de high-end logistieke ontwikkeling, G-Park Zevenaar, voltooid.

G-Park Zevenaar is gelegen in de regio Arnhem/Nijmegen in het oosten van Nederland en maakt deel uit van een belangrijk groter logistiek gebied, bekend als Logistics Valley. Dit gebied verbindt de twee belangrijkste havens van Nederland (de haven van Rotterdam en Amsterdam Airport Schiphol) met de Duitse Rijn-Ruhr vallei.  

De laatste jaren behoort dit gebied tot de logistieke hotspots van Nederland. Het grote voordeel van de regio is de nabijheid van het Duitse Ruhrgebied en de ligging aan de belangrijkste transportroutes die Rotterdam en Amsterdam verbinden met het Europese achterland. Hierdoor hebben klanten snel en gemakkelijk toegang tot een groot deel van Europa. 

Zoals alle ontwikkelingen van GLP, voldoet G-Park Zevenaar aan strenge ESG-criteria en kwaliteitsnormen, met een aantal duurzaamheidsvoorzieningen op het terrein die zijn ontworpen om het energieverbruik te verminderen en omliggende milieu te beschermen.

Bij deze transactie werd GLP commercieel geadviseerd door Bridgegap en Appel Realty en juridisch geadviseerd door DLA Piper Nederland.