DIA-groep neemt De Blaay-Van den Bogaard Raadgevende Ingenieurs over

De Blaay-Van den Bogaard Raadgevende Ingenieurs is per 1 oktober onderdeel geworden van de DIA (De Installatie Adviseur) Groep.

De Blaay-Van den Bogaard Raadgevende Ingenieurs bestaat sinds 1950. Door de aansluiting bij de DIA Groep, met vestigingen in Zeist, Assendelft en Tilburg, wil het bedrijf nieuwe mogelijkheden voor zowel medewerkers als opdrachtgevers creëren.

Frank Kromjong, algemeen directeur en mede eigenaar ziet de overname door de DIA Groep als een logische stap in het groeiproces. “Wij krijgen toegang tot een groter personeelsbestand en krijgen daarmee toegang tot het beste personeel in Nederland. Deze mensen zorgen ervoor dat wij creatieve en betrouwbare adviezen kunnen geven aan onze klanten. Samen hebben we alle kennis in huis en kunnen we snel op de groeiende marktvraag reageren.”

Voor Roy de Bruijn, directeur en eigenaar van de DIA Groep, is het een lang gekoesterde wens om vertegenwoordigd te zijn in de regio Rotterdam. “De opgave van de te verduurzamen gebouwen is ook in deze regio groot. Daarbij voorzien wij dat de positie daar ons extra personeel gaat opleveren. De Rotterdamse mentaliteit sluit goed aan bij de no-nonsens cultuur binnen de DIA Groep.”