C&A verruilt Damrak voor Kalverstraat

De vestiging van C&A in Amsterdam centrum gaat verhuizen. De verwachting is dat het Nederlandse kledingconcern in het voorjaar van 2022 de klanten in een moderne en klantvriendelijke winkel kan verwelkomen, die is ingericht volgens het allernieuwste winkelconcept.

Midden in de Kalverstraat
Het nieuwe pand van C&A ligt aan Kalverstaat 114-118, hemelsbreed niet ver van de huidige locatie. De nieuwe locatie heeft een totaaloppervlakte van 1200m², verdeeld over 2 verdiepingen. In de nieuwe winkel draait het om beleving en inspiratie en kan de klant er onder meer voor kiezen om gebruik te maken van een selfscan kassa.

Aan de gevel van de nieuwe winkel zal in het voorjaar van 2022 het vernieuwde strakke C&A-logo in het oog springen. In de winkel zelf zal naast Click&Collect gratis wifi komen, evenals QR-codes op de prijskaartjes, die naar de C&A Online Shop verwijzen. C&A's commitment aan de omnichannel-aanpak zal op die manier nog meer tot leven komen. Deze tools stellen klanten in staat om de collecties naadloos in zowel de stenen winkels als online te shoppen.

Al sinds 1893 is C&A gevestigd in het centrum van Amsterdam. Damrak 70 is al weer sinds begin vorige eeuw het vaste C&A-adres in de hoofdstad. De laatste verbouwing dateert van 6 jaar geleden, en daarom is het volgens het bedrijf tijd voor de nieuwste look & feel in Amsterdam.

De investering in deze winkel in het centrum van Amsterdam onderstreept dat C&A het belangrijk vindt om zich nu en in de toekomst te blijven profileren als fashionretailer. Meer informatie over de precieze openingsdatum wordt later bekendgemaakt.

Retail Property Management trad op voor C&A. B&O vertegenwoordigde de verhuurder.