Bouw Triadome in Leidschendam-Voorburg gestart

Ontwikkelaar Kingsbridge Investment is gestart met woningproject Triadome in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Triadome omvat 123 nieuwbouwappartementen aan de Vliet. Vrijdagmiddag 5 juli heeft wethouder Astrid van Eekelen van de gemeente de eerste paal geslagen.

Klein Plaspoelpoder waar de woningen komen te staan verandert de komende jaren in een groene, duurzame woonwijk. Van de woningen die er komen, wordt een deel afgenomen door de Delftse woningcorporatie Vidomes.

Drie woongebouwen

Triadome bestaat uit drie woongebouwen. Twee van de drie gebouwen, genaamd Trias en Jura, zijn bestemd voor koopwoningen waarbij gekozen kan worden voor 2-laagsetuinlofts, appartementen en penthouses met ruim parkeren in de ondergrondse garage. In het derde gebouw komen 37 huurwoningen, die straks via woningcorporatie Vidomes verhuurd worden. De overige 86 appartementen worden verkocht in de vrije sector, momenteel is (afgerond) 60% daarvan definitief verkocht.

Triadome is een duurzaam project met veel ruimte, groen en water in de directe omgeving en ondergrondse parkeergelegenheid. De oplevering van Triadome staat gepland voor medio 2026.