Boers & Co huurt in gebouw Atlas in Schiedam

Boers & Co gaat zich vestigen in het Atlas gebouw op de Mechatronica Innovatie Campus Schiedam (MICS).

SDK Vastgoed en Boers & Co tekenden daartoe op 5 april de overeenkomst. Boers & Co bestaat ruim 125 jaar en is gespecialiseerd in precisietechniek, fijn plaatwerk en mechatronica.

Boers & Co wordt een van de twee grote bedrijven in het door SDK Vastgoed te realiseren gebouw Atlas, dat staat tussen de van Heekstraat en de Schie in Schiedam. Atlas wordt een 26.700 m² groot eigentijds industrieel gebouw. Boers & Co huurt hiervan 15.500 m².

Het gebouw krijgt het duurzaamheidslabel Breeam Excellent. Tussen het gebouw Atlas en de Schie komt een 9 meter brede groen ingerichte boulevard naar het stationsgebied en het centrum van Schiedam.

Atlas is een van de eerste ontwikkelingen op MICS. De Mechatronica Innovatie Campus Schiedam (MICS) wordt een hotspot voor de mechatronica-industrie. Binnen dit ecosysteem werken bedrijven, bezoekers, onderwijs en overheden samen aan de techniek van morgen. Samenwerking, kennisdeling en de beschikbaarheid van talent zorgen voor innovatiekracht op deze 42 hectare tellende en goed bereikbare campusontwikkeling.