Beiersdorf vertrekt uit Utrecht naar Amsterdam

AMSTERDAM - Beiersdorf, bekend van de merken Nivea, Eucerin en Hansaplast, heeft 2000 m[sup]2[/sup] gehuurd in gebouw New Loft Offices aan De Passage 126-130 in Amsterdam. Beiersdorf is gevestigd in de regio Utrecht maar had de wens zich in Amsterdam te vestigen met een nieuw huisvestingsconcept. In Amsterdam komen 90 medewerkers van Beiersdorf te werken. New Loft Offices is in totaal 8500 m[sup]2[/sup] groot.

AMSTERDAM - Beiersdorf, bekend van de merken Nivea, Eucerin en Hansaplast, heeft 2000 m2 gehuurd in gebouw New Loft Offices aan De Passage 126-130 in Amsterdam. Beiersdorf is gevestigd in de regio Utrecht maar had de wens zich in Amsterdam te vestigen met een nieuw huisvestingsconcept. In Amsterdam komen 90 medewerkers van Beiersdorf te werken. New Loft Offices is in totaal 8500 m2 groot.

Huisvestingsadviseur AOS Studley kreeg de opdracht een geschikte locatie te vinden en namens Beiersdorf de huuronderhandelingen te voeren. AOS Studley tekent tevens voor het ontwerp van de nieuwe kantooromgeving en de turn key realisatie daarvan. Het project wordt naar verwachting eind februari 2013 opgeleverd.
G&S is ontwikkelaar van het pand. DTZ Zadelhoff was betrokken bij de transactie.

In het bericht in de nieuwsbrief van 3 januari 2013 over de aanhuur van Beiersdorf in Amsterdam kan nog gemeld worden dat Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs en Jones Lang Lasalle gezamenlijk optraden voor G & S Vastgoed.