BAM doet beheer en onderhoud Dutch Tech Campus

PingProperties heeft BAM Bouw en Techniek gecontracteerd voor het integraal beheer en onderhoud van de Dutch Tech Campus in Zoetermeer.

Op de Dutch Tech Campus zijn diverse nationale en internationale bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care op één centrale plek gehuisvest. De bedrijven zijn direct of indirect verbonden aan technologie. Het Dutch Tech Campusterrein heeft bijna 42.000 m² kantoorruimte, alsmede hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte verspreid over een terrein van 13 hectare en kent veel bedrijfskritische installaties die 24/7 operationeel dienen te zijn.

BAM doet het beheer tot 2025, wat jaarlijks wordt geëvalueerd.

BAM Bouw en Techniek – Regio Zuidwest zal niet alleen de gebouwen, installaties en het terrein van de Dutch Tech Campus onderhouden en beheren, maar gaat ook in samenwerking met PingProperties de kwaliteit van de dienstverlening voor de campus verhogen. Daarnaast heeft de samenwerking het doel om elkaars kennis en ervaring van gebouwwinst (meer comfort, meer gebruiksgemak, fijnere omgeving, minder storingen, minder overlast, snellere aanpassingen), ontwikkeling en verduurzaming te delen waarmee efficiëntie wordt verhoogd en tevens kosten verlaagd.