Alex Invest verwerft opnieuw winkelruimte in Woonmall Alexandrium

Alex Invest heeft recentelijk winkelruimte aan de Watermanweg 207 in Woonmall Alexandrium Rotterdam gekocht van Opportunity Vastgoed.

Alex Invest is een joint venture tussen Retail Estates, een op Euronext Brussel en Amsterdam genoteerde gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, die hoofdzakelijk belegt in Belgisch en Nederlands winkelvastgoed aan de rand van woonkernen of invalswegen naar stedelijke centra en Westpoort Alexandrium, een vennootschap die onder controle staat van de familie Roobol.

Moon Zorg & Slapen

De winkelruimte is in totaal circa 1276 m² bvo groot en wordt gehuurd door Moon Zorg & Slapen. De aankoop van de Watermanweg 207 is een aanvulling op de in 2022 en eerder dit jaar door Alex Invest aangekochte objecten in Woonmall Alexandrium.

Woonmall Alexandrium telt in totaal 55 woonwinkels met in totaal 50.000 m² aan winkelruimte. De woonwinkels bevinden zich voornamelijk in het midden tot hoog segment en de winkellocatie staat daarmee bekend als de Woonmall in de regio Groot Rijnmond.

Focus

Opportunity Vastgoed is een private vastgoedonderneming gevestigd in Amsterdam en richt zich op investeren, beleggen en herontwikkelen, alsmede het asset management van commercieel vastgoed in Nederland. De focus van Opportunity Vastgoed is het optimaliseren van de bestaande vastgoedportefeuille evenals verwerving van nieuw kwalitatief hoogwaardig vastgoed in met name de Randstad regio.

De Mik Real Estate Partners bracht de verkoop namens de eigenaar Opportunity Vastgoed tot stand.