AM en StadmakersCoöperatie gaan samenwerking aan

Gebiedsontwikkelaar AM en de StadmakersCoöperatie hebben in De Stookkamer in Haarlem een convenant gesloten om de komende jaren samen te werken aan verschillende gebiedsontwikkelingen.

Ronald Huikeshoven, directievoorzitter van AM en Floor Ziegler en Teun Gautier, initiatiefnemers van de StadmakersCoöperatie, ondertekenden het convenant. Door de samenwerking beogen beide partijen in een zo vroeg mogelijke fase van een gebiedsontwikkeling elkaar te gaan versterken.

Stadmakers zijn initiatiefnemers, betrokken creatieven en sociale ondernemers die zich inzetten voor een meer gelijkwaardige, leefbare, gelukkige en mooiere buurt, gemeente of stad. Ze zetten hiervoor maatschappelijke initiatieven op, ontmoetingsplekken en grote netwerken van betrokken bewoners, ambtenaren, ondernemers en organisaties, vaak ingegeven door een natuurlijke drive.

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van gebiedsontwikkelaar AM. Het richt zich daarbij op de thema’s ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living & working’, ‘Stad- en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.