ABN Amro en T-Mobile huren 28.000 m² kantoorruimte in Diemen

ABN Amro en dochteronderneming ICS hebben op 10 maart een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 19.385 m² kantoorruimte in het gebouw Square 58 aan de Wisselwerking 58 te Diemen.

De huidige huurder T-Mobile Nederland huurt als onderdeel van de totale transactie de huidige kantoorruimte van ICS (International Card Services) langjarig terug. Deze kantoorruimte is gelegen direct tegenover het gebouw aan de Wisselwerking 32–36 en Wisselwerking 22. Deze kantoorruimte bestaat uit drie gebouwen die nog gerenoveerd zullen worden voordat T-Mobile Nederland er zijn intrek neemt. De totale oppervlakte van deze gebouwen bedraagt 8689 m².

Het gebouw Square58 staat op het kantorenpark Bergwijkpark Zuid te Diemen. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en drie bovengelegen kantoorverdiepingen. Onder het gebouw bevindt zich een half verdiepte parkeergarage met 546 parkeerplaatsen.

De Wisselwerking 32–36 en Wisselwerking 22 staan direct tegenover de Wisselwerking 58 en maken tevens deel uit van kantorenpark Bergwijkpark Zuid. De Wisselwerking 32–36 bestaat uit twee gekoppelde kantoorgebouwen, verdeeld over de begane grond en vier bovengelegen kantoorverdiepingen en 128 parkeerplaatsen op eigen terrein. De totale oppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 5535 m².

De Wisselwerking 22 is verdeeld over de begane grond en drie bovengelegen kantoorverdiepingen en 81 parkeerplaatsen op eigen terrein. De totale oppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 3154 m².

Namens T-Mobile Nederland heeft DRS Makelaars samen met MVGM als adviseur opgetreden. Eigenaar Signal werd begeleid door ARC Real Estate Partners voor de Wisselwerking 58. ABN Amro en ICS werden gedurende deze transactie geadviseerd door Houthoff en Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Foto Paul Starink