Wibra en Yellow Gym tekenen voor City Center Tilburg

Wereldhave heeft met koopjesketen Wibra en sportschool Yellow Gym twee nieuwe huurders aangetrokken voor haar koopcentrum City-Center Tilburg. 

Recent heeft Wereldhave een huurovereenkomst getekend met sportketen Yellow Gym. Ook wordt de komst van Wibra, een van Nederlands bekendste discountwinkels, voor het Pieter Vreedeplein aangekondigd.

Yellow Gym, met een oppervlakte van ongeveer 764 m², zal worden gevestigd tussen Søstrene Grene en Nelson in de Emmapassage. Deze nieuwe speler in de Nederlandse fitnessmarkt breidt snel uit en opent in rap tempo circa 12 vestigingen door het hele land. 

Prijswinnende huurdersmix

De komst van Wibra en Yellow Gym is in lijn met de nieuwe Full Service Center strategie van Wereldhave, waarin actief wordt ingezet op functieverbreding van winkelgebieden. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de herontwikkeling van City-Center Tilburg. Zo is er een compleet nieuw horecaplein ‘Eat&Meet’ opgeleverd en is er een nieuwe passage met moderne winkelpuien toegevoegd. Met de komst van Yellow Gym wordt er nu weer een nieuwe bezoekreden aan het centrum van Tilburg toegevoegd.

De opknapbeurt voor City-Center Tilburg is niet onopgemerkt gebleven. Vorig jaar won het koopcentrum de Kern Jaarprijs. Dit jaar dong het mee naar de Neprom-prijs.