Vincent Steine in dienst bij Kadans

Kadans heeft per 1 december Vincent Steine als Ecosystem Manager Life Sciences aangesteld.

Steine treedt als Ecosystem Manager Life Sciences in dienst in het Ecosysteem Management team onder leiding van Tom Straeter.

Hij zal de spil in de omvangrijke internationale life sciences community van Kadans worden. Als ecosysteemmanager zal Vincent kennisdeling en samenwerking tussen huurders in het Europese netwerk van Kadans stimuleren en initiëren, net als met andere bedrijven en kennisinstituten op science parken en campussen. Daardoor zullen huurders van Kadans nog innovatiever en succesvoller zijn.

Steine heeft uitgebreide werkervaring in de life sciences en pharma in zowel specialistische als commerciële functies bij gerenommeerde organisaties zoals Sandoz en Sanquin en kleinere biotech bedrijven. Hierdoor beschikt hij over een omvangrijk internationaal life sciences netwerk. Hij is opgeleid in de klinische biochemie.

Kadans Science Partner creëert open innovatie hubs met levendige communities voor kennisintensieve sectoren. Als investeerder, ontwikkelaar en exploitant is Kadans betrokken bij de gehele levenscyclus van campussen en hun organisaties. Kadans streeft ernaar om samen te werken met universiteiten en organisaties om één sterk kennisdelend ecosysteem van science parks en campussen in heel Europa te creëren.