Nieuwe directie en aandeelhouders voor Dietz Communicatie

Na bijna 15 jaar dragen Stella de Heij en Luc Dietz de zeggenschap over het Utrechtse bureau Dietz Strategie & Communicatie over aan Bart Kooijman en Jasper Benus.

Per 1 augustus 2020 nemen zij een meerderheidsbelang in het bureau en vormen daarmee de nieuwe tweekoppige directie. Stella de Heij blijft de nieuwe directie voorlopig bijstaan als financieel manager. Luc Dietz blijft incidenteel betrokken op projecten en krijgt een coachende rol. Beiden blijven middels een minderheidsbelang betrokken als aandeelhouder, adviseur en strategisch klankbord van de nieuwe directie.

Dietz Strategie & Communicatie startte in 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een nationaal opererend strategisch adviesbureau in de sectoren bouw, vastgoed, ruimtelijke ontwikkeling en economie. Het bureau won in de afgelopen 14 jaar meerdere prijzen en behaalde meermaals een top-5 notering in de beste strategische communicatieadviesbureaus van de MT1000. Bij het bureau werken 25 medewerkers die zich dagelijks inzetten om voor complexe uitdagingen van het land, publiek, politiek en maatschappelijk draagvlak te creëren.