Hotel Tulip Inn Amsterdam Airport geopend

PingProperties heeft het nieuwe hotel Tulip Inn Amsterdam Airport feestelijk geopend. Dit hotel in een voormalig kantoorpand telt 143 kamers.

Tulip Inn Amsterdam Airport, gelegen aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost, was voorheen een kantoorpand. PingProperties heeft het in de afgelopen tien maanden duurzaam getransformeerd tot hip en groen hotel met 143 kamers, gericht op de zakelijke internationale reiziger. Maandag 14 november heeft het hotel officieel haar deuren geopend voor alle hotelgasten.

PingProperties exploiteert op eigen risico een Tulip Inn hotel, gemanaged door Louvre Hotels Group (LHG). Het hotel is volledig door PingProperties ingericht vanuit een uniek interieur –en belevingsconcept ‘de groene oase op Schiphol’. Hiermee zet PingProperties een trendy en duurzaam (Green Key label Gold) businesshotel neer met een luxe beleving tegen een toegankelijke prijs. Zo zijn de hotelkamers uitgerust met Auping bedden, is er in het gehele hotel gratis wifi en kunnen reizigers 24/7 terecht voor eten en drinken.

Vanuit het hotel is de reiziger met de gratis elektrische shuttle service binnen 15 minuten op de luchthaven. Vanuit Schiphol zijn de bekende trekpleisters in het centrum van Amsterdam per trein in 12 minuten bereikbaar. Het hotel heeft 65 parkeerplekken op eigen terrein en diverse hotelfietsen, waarmee de reiziger bijvoorbeeld naar het naastgelegen Amsterdamse Bos kan gaan.

PingProperties werd in dit traject begeleid door Koninklijke BAM Groep, CVO Group, Boot Advocaten, HSG en STYLING BY de Blieck.