Jeroen Grunt wordt portefeuillebeheerder CBRE-fonds PEC

CBRE Global Investors heeft Jeroen de Grunt aangesteld als de nieuwe portfolio manager van het CBRE Pan-European core Fund (PEC).

De Grunt is verantwoordelijk voor de uitvoering van het algemene portefeuille-en transactiebeheer voor PEC. Hij zal rapporteren aan PEC fund manager Richard Everett.

De Grunt sloot zich aan bij CBRE Global Investors in 2014 als senior portfolio director separate accounts Continental Europe EMEA. Hij was verantwoordelijk voor de portefeuillestrategie en de uitvoering van de beleggings-en assetmanagement strategieën voor een van de grootste klanten van het bedrijf.

Voorafgaand aan CBRE Global Investors werkte De Grunt voor Bouwinvest Real Estate Investment Management als senior portfolio manager Asia/Europe en was verantwoordelijk voor de indirecte portefeuille van een Nederlands pensioenfonds in Asia Pacific, evenals een deel van hun Europese portfolio. Hij heeft ook gewerkt bij KPMG Corporate Finance, verantwoordelijk voor de vastgoeddivisie.

Het pan-Europese Core Fund werd gelanceerd in januari 2010 en is een open-ended core fund dat investeert in vastgoed in continentaal Europa en het VK met het doel het optimaliseren van stabiele inkomsten voor institutionele beleggers.

De Grunt werkt in het kantoor Schiphol en volgt Natali Cooper op, die het bedrijf eerder dit jaar verliet.

Laatste nieuws

Evenementen