High-potentials 2017: Dirk Heesakkers, Cromwell Property Group

Dirk Heesakkers maakte dit jaar de overstap van beursgenoteerd naar direct vastgoed als investment manager Benelux bij Cromwell Property Group. Hij heeft zijn nominatie te danken aan zijn werk bij APG Asset Management, waar hij portfolio manager listed real estate was. Daarvoor was hij investment manager bij Valad Europe.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 2, 28 februari 2017

Het belangrijkste de komende jaren?
Het is leuk om weer aan de slag te gaan in de directe markt, een heel andere omgeving dan beursgenoteerd vastgoed. Voor de komende periode hoop ik dat we eerdere successen en onze nieuwe fondsen met veel plezier een goed vervolg kunnen geven. Uiteindelijk hoop ik na die vijf of tien jaar te kunnen zeggen dat je gezond en gelukkig bent de belangrijkste gebeurtenis is; het herstel van een oud/collega en vriend, met wie het nu slechter gaat, zou daar voor mij persoonlijk veel aan bijdragen.

Als je niet in het vastgoed was beland, dan …?
Ik ben er afgelopen jaar na een blessure achter gekomen dat fysiotherapeut ook wel bij mij zou passen: omgaan met verschillende mensen en samen naar resultaat werken.

Welke competentie waardeer je het meest van jezelf?
Samenwerken waardeer ik het meest, maakt werk ook veel leuker.

Meest gebruikte app?
Na e-mail en whatsapp is dat absoluut spotify, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Bijzondere vastgoedinnovatie?
Op dit moment de toepassing van big data in vastgoed informatie en analyse; dit heeft een grote invloed op de manier waarop wij werken en beslissingen nemen.

Spannendste klus?
Dat was in 2013, de closing van de eerste portefeuille in een periode waarin amper kapitaal te vinden was. Daar werd de basis gelegd voor de succesvolle periode daarna.

What keeps you ticking?
Iedere dag met plezier gaan werken en met net zoveel plezier weer thuis komen.