IntoAction huurt kantoorruimte in HUFpand Rotterdam

ROTTERDAM - Marketingonderneming Into Action huurt 1350 m[sup]2[/sup] kantoorruimte van Redevco Nederland in het HUFpand aan de Hoogstraat in Rotterdam. Het afgelopen jaar heeft Provast het indertijd door Van den Broek & Bakema ontworpen pand in het Laurenskwartier, dat behoort tot de belangrijkste monumenten van de wederopbouw van Rotterdam, gerestaureerd en in oude luister hersteld.

ROTTERDAM - Marketingonderneming Into Action huurt 1350 m2 kantoorruimte van Redevco Nederland in het HUFpand aan de Hoogstraat in Rotterdam. Het afgelopen jaar heeft Provast het indertijd door Van den Broek & Bakema ontworpen pand in het Laurenskwartier, dat behoort tot de belangrijkste monumenten van de wederopbouw van Rotterdam, gerestaureerd en in oude luister hersteld.

Met de overeenkomst is alle kantoorruimte in het pand, dat ook nog drie winkelunits bevat, verhuurd. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en DTZ Zadelhoff waren verantwoordelijk voor de verhuur van de kantoorruimte. Into Action werd geadviseerd door Parc Makelaars.