Martijn Onderstal en Kees van Vilsteren nemen leiding taxatieafdeling Savills over van Dave Hendriks

Dave Hendriks is per 1 maart vertrokken als managing director valuation bij Savills en start met een 'nieuwe uitdaging'. Martijn Onderstal (l) en Kees van Vilsteren (r) zijn beiden per 1 maart 2019 benoemd tot co-head Valuation en zullen de dagelijkse leiding op zich nemen.

Hendriks heeft bijna 13 jaar voor Savills gewerkt. Martijn Onderstal heeft ruim 15 jaar ervaring in het taxatievak en is sinds juni 2017 director bij Savills. Kees van Vilsteren treedt per 1 maart 2019 in dienst bij Savills als director. Hij heeft de afgelopen 14 jaar bij CBRE gewerkt, waarvan het grootste deel als director van het Banking team.

Cilve Pritchard, head of country van Savills zegt: 'Zowel Martijn als Kees hebben ruime ervaring in vastgoedwaardering. Hun kennis en kunde op het gebied van taxaties, gecombineerd met hun persoonlijke skills, zijn van absolute meerwaarde voor onze dienstverlening. Beiden ken ik als integere personen die zich volledig inzetten om het maximale resultaat te bereiken; zowel voor onze opdrachtgevers als voor ons Valuation team dat inmiddels uit 20 personen bestaat.'