Greenberg Traurig breidt uit met Louisa van Isselmuden

Na de recente overstap van David van Dijk met zijn team van NautaDutilh naar Greenberg Traurig, stapt ook senior kandidaat-notaris Louisa van Isselmuden van Van Doorne over naar de Amsterdamse vestiging. Zij begint per 1 februari als local partner.

“We zijn zeer verheugd met de komst van Louisa van Isselmuden. Wij kennen het team van Van Doorne goed uit de praktijk. De enorme ervaring van Van Isselmuden op het gebied van projectontwikkeling en de internationale transactie- en financieringspraktijk sluit naadloos aan op onze manier van werken en de eisen die onze cliënten stellen. We verwachten in lijn hiermee de komende periode nog meer uitbreidingen op senior niveau te melden”, aldus David van Dijk, voorzitter van de Real Estate Practice Group Greenberg Traurig Amsterdam.

Cees van Oevelen, co-managing partner Greenberg Traurig Amsterdam, ziet het juridische landschap de laatste jaren sterk veranderen. “De markt verwacht een mondiale benadering. Dat vereist van ons als juridische dienstverlener een internationaal perspectief, in plaats van een puur nationale Nederlandse benadering. Maar deze verandering stelt ook andere eisen aan onze dienstverlening en de opbouw van onze teams. Daar zijn we heel erg op gefocust, en de komst van Van Isselmuden past daar perfect in.”

Louisa van Isselmuden kijkt enorm uit naar de overstap naar Greenberg Traurig. “De internationale slagkracht van een global kantoor zoals Greenberg Traurig is in onze praktijk enorm belangrijk. Ik kende bovendien David van Dijk en Jan Kees Brandse van Greenberg Traurig al goed door hun advisering bij transacties. Ik weet daardoor dat onze manier van werken perfect op elkaar aansluit.”

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2200 advocaten, fiscalisten en notarissen en 40 kantoren wereldwijd.

img
Redacteur
Profiel