MAB verkoopt kantoorgebouw in Amstelveen

AMSTELVEEN - MAB Development Nederland bv en Hannover Leasing gmbh & co zijn de verkoop overeengekomen van een kantoorgebouw op Het Parc in Amstelveen. De bouw van het kantoor met circa 5700 m[sup]2[/sup] verhuurbaar vloeroppervlak en 111 verdiept liggende parkeerplaatsen is in september 2009 van start gegaan. En zal onderdak bieden aan het hoofdkantoor inclusief een showroom van Esprit Nederland.

AMSTELVEEN - MAB Development Nederland bv en Hannover Leasing gmbh & co zijn de verkoop overeengekomen van een kantoorgebouw op Het Parc in Amstelveen. De bouw van het kantoor met circa 5700 m2 verhuurbaar vloeroppervlak en 111 verdiept liggende parkeerplaatsen is in september 2009 van start gegaan. En zal onderdak bieden aan het hoofdkantoor inclusief een showroom van Esprit Nederland.

Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Bekkering Adams architecten. De bouw van dit project wordt uitgevoerd door Sprangers Bouwbedrijf uit Delft.
Het gebouw wordt onderdeel van de MAB Development ontwikkeling Het Parc, op zichtlocatie vanaf de A9. Het Parc biedt plaats aan meer dan 50.000 m2 commerciële ruimten voor kantoren, showrooms en bedrijfsruimten met voorzieningen voor 700 verdiept liggende parkeerplaatsen.
'Deze transactie laat zien dat er voor de juiste gebouwen met goede gebruikers op onderscheidende locaties, nog steeds goede prijzen kunnen worden gemaakt. Het vertrouwen dat Hannover Leasing heeft in de gebruiker en de locatie van het kantoor vormen hier de weerslag van', aldus Jeroen Galle, directeur projecten kantoren van MAB Development.
Bij de verkooptransactie is Hannover Leasing geadviseerd door Colliers International. Loyens & Loeff werd door Hannover Leasing ingeschakeld voor het juridische advies naar aanleiding van deze transactie. MAB Development werd geadviseerd door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.