Engie Services naar Maintenance Value Park Terneuzen

Ontwikkelcombinatie MVP Development, een samenwerking tussen APF International en Cordeel Nederland, verhuurt aam Engie Services kantoor- en bedrijfsruimte op het Maintenance Value Park (MVP) te Terneuzen.

Met deze nieuwe bedrijfsruimte bundelt Engie Services meerdere losse locaties tot één locatie, van waaruit zij haar klanten in de toekomst gaat bedienen.

De nieuwe kantoor-en bedrijfsruimte bestemd voor Engie Services maakt deel uit van de ontwikkeling naar een compleet nieuw bedrijventerrein van circa 10 hectare. Behalve 1500 m² kantoorruimte, worden er ook meerdere werkplaatsen gebouwd met een totaal oppervlakte van 5500 m².

De verhuizing naar het MVP is voor Engie Services een logische stap. ‘Engie werkt al tientallen jaren voor bedrijven in de regio. Samen met de andere serviceverleners en klanten die zich vestigen op het MVP, vormen we voortaan een sterker netwerk van preferred partners’, aldus Hans de Rijk, Algemeen Directeur Operaties van Engie Services.

Trinseo Nederland en TMS Terneuzen gingen Engie voor in de keuze voor het Maintenance Value Park. Op korte termijn verwacht MVP Development ook met diverse andere partijen tot overeenstemming te komen over een huurovereenkomst. Het is de verwachting dat het totale bedrijvenpark in het voorjaar van 2018 zal zijn gerealiseerd.

Het Maintenance Valuepark wordt hét bedrijventerrein voor technisch dienstverleners zoals Engie Services, onderhoudsbedrijven en serviceproviders in Zuidwest-Nederland. Gelegen aan de monding van de Westerschelde, tussen de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen, vormt de regio een goede locatie voor diverse grote industriële bedrijven.

Het MVP is gelegen ten oosten van de Westerscheldetunnel en op steenworp afstand van het DOW Chemical Terneuzen. Dat maakt het een prima uitvalsbasis voor klanten en bedrijven in de regio Zeeland en Noord België.