IEF verhuurt winkelruimte op verschillende locaties

AMSTERDAM - In de maand januari heeft IEF Capital, een joint venture van Inflation Exchange Fund en Bouwfonds REIM, onder andere de volgende verhuurtransacties in haar portefeuilles afgerond.

AMSTERDAM - In de maand januari heeft IEF Capital, een joint venture van Inflation Exchange Fund en Bouwfonds REIM, onder andere de volgende verhuurtransacties in haar portefeuilles afgerond.

IEF Capital heeft met haar huurder Jumbo voor vijf supermarkten - gelegen in Leeuwarden, Lochem, Velp, Hendrik Ido Ambacht en Weert - nieuwe huurovereenkomsten afgesloten, met looptijden variërend van 11 tot 16 jaar. De voormalige Super De Boer winkel in Winkelpassage Sterrenhof in Nunspeet, ter grootte van circa 1720 m2 is voor 15 jaar verhuurd aan Boni-Markten. Deze supermarkt opent deze week haar deuren. De huurovereenkomst werd tot stand gebracht door Bouwfonds REIM
In Amersfoort is de winkelruimte aan de Langestraat 99 verhuurd aan Bart Smit. De winkelruimte omvat circa 425 m2 over drie lagen, en is verhuurd voor een periode van 10 jaar. Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Bouman Visscher Van Limbeek.
Op de Woonboulevard Reijerwaard te Barendrecht is de winkel aan de Van ’t Hoffstraat 8, ter grootte van 1192 m2, verhuurd aan Engelen Keukens en Badkamers, voor een periode van 10 jaar.
Met Hoogenboezem Meubelen werd voor de unit op nummer 36, ter grootte van 1210 m2 een nieuwe 10-jaars huurovereenkomst gesloten ten behoeve van de formules Henders & Hazel en Xooon. Verhuurder werd bij deze transacties geadviseerd door Blok Makelaardij. IEF Capital is voornemens de huidige woonboulevard, ter grootte van ruim 17.000 m2 met 10 huurders, een facelift te geven. De werkzaamheden zullen bestaan uit herinrichting van het parkeerterrein en restyling van de gevels en reclamevoering. Architect van de renovatie is VVKH Architecten uit Leiden.
In Huizen IEF Capital een nieuwe 5-jaars huurovereenkomst afgesloten met huurder Lake Side voor de winkelruimte aan het Oude Raadhuisplein 8. De winkelruimte omvat circa 128 m², waarvan 85 m² op de begane grond. Eveneens in Huizen werd een nieuwe huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar afgesloten met huurder VakantieXperts voor de winkelruimte aan de Achterbaan 13.
Ook met de ondernemers van het Vershof Huizen, aan de Kerkstraat 20-22 (circa 358 m²) werd een nieuwe huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar afgesloten. Castanea Bedrijfsmakelaars trad op voor de verhuurder.
In Lelystad werd een nieuwe huurder gevonden voor Kroonpassage 20. De winkelruimte van 119 m2 is voor 10 jaar verhuurd aan modewinkel Allure Casual. Verhuurder werd hierbij geadviseerd door Van der Linden Bedrijfsmakelaars.
De vastgoedportefeuille van IEF Capital heeft een omvang van circa € 3 mrd. De portefeuille bestaat voor 80% uit winkels en 20% kantoren en bedrijfsgebouwen in Nederland. Het asset management wordt gevoerd door Bouwfonds REIM.