Nieuwe medewerkers Drees & Sommer Netherlands

Recentelijk zijn er weer enkele nieuwe medewerkers bij Drees & Sommer Netherlands gestart.

Met de komst van Casper Scheltes, Gleb Stambrovsky, Teun Loeffen en Natalia Reuk versterkt het bedrijf zich op diverse afdelingen. Drees & Sommer is een internationaal opererend vastgoedadvies- en projectmanagementbureau met meer dan vijftig jaar ervaring. 

Casper Scheltes is projectmanager. Al tijdens zijn studie HBO Built Environment ontdekte Scheltes dat hij veel energie krijgt van de ontwikkeling, herontwikkeling en herbestemming van vastgoed. Hij deed ervaring op met de projectontwikkeling van circulaire woningen. Hij brengt onder meer een creatieve kijk op vastgoed mee, technisch inzicht en analytisch vermogen.  

Gleb Stambrovsky is projectmanager. Stambrovsky heeft al jarenlange ervaring opgedaan bij Drees & Sommer Russia, in zeer uiteenlopende projecten variërend van fit-out projecten tot industriële nieuwbouw. Ook met onderwerpen als Green Building en Lean Management is hij bekend. Bij Drees & Sommer Netherlands gaat hij internationale projecten begeleiden.

Teun Loeffen is projectmanager. Loeffen heeft na zijn studie Bouwkunde en master Business Administration werkervaring opgedaan in het opzetten van concepten bij een conceptbureau en het adviseren over circulair bouwen. Hij wil zijn conceptuele denken en strategische vaardigheden inzetten bij Dreso NL en daarnaast zijn kennis van de diverse sectoren verder uitbouwen. Hij ziet toekomstmogelijkheden bij de internationaal georiënteerde, dynamische organisatie en pakt die met beide handen aan.

Natalia Reuk is projectmanager fit-out. Reuk heeft meer dan tien jaar ervaring in UX (User Experience), fit-out projecten en consultancy, opgedaan bij Drees & Sommer Russia en internationale adviesorganisaties. Met een achtergrond in zowel bouw als management is zij uitstekend gekwalificeerd om projecten te leiden in de ontwerp-, de realisatie- en de fit-outfase.