Xenos, Lui & Lei en Tandgenoten nieuwe huurders in Leidsche Rijn Centrum

ASR Real Estate sloot namens Shopping Centre LRC drie nieuwe huurovereenkomsten voor Leidsche Rijn Centrum. De nieuwe huurders zijn Xenos, Lui & Lei en Tandgenoten.

Deruimte van 606 m2 aan de Luxemburgpromenade 121, die vrij kwam door het faillissement van Miss Etam, is kort daarna verhuurd aan Xenos. Daarnaast zijn er huurovereenkomsten gesloten met Lui & Lei en tandartspraktijk Tandgenoten. Met deze drie nieuwe huurders is het gevarieerde aanbod in Leidsche Rijn Centrum verder uitgebreid.

Kledingwinkel Lui & Lei is in december 2020 gestart met een tijdelijke winkel aan de Luxemburgpromenade en heeft nu een langjarige overeenkomst gesloten voor een winkel van 100 m2, gelegen aan de Parijsboulevard 178. Na een uitgebreide verbouwing zal de winkel, indien mogelijk, op 1 april haar deuren openen. Tandartspraktijk Tandgenoten is gelegen aan de Vaduzdijk 33 in Utrecht en is 260 m2 groot.

Engelvast en CBRE hebben namens ASR Real Estate de onderhandelingen gevoerd voor Xenos. Brecheisen Bedrijfsmakelaars deed dat namens ASR Real Estate voor de andere twee partijen.