Woonvast Makelaars onderdeel van Beumer Groep

Woonvast Makelaars en de Beumer Groep hebben overeenstemming bereikt over de overname van Woonvast.

Het in Amersfoort gevestigde makelaarskantoor behoort tot de grootste kantoren in de regio.

Woonvast Makelaars gaat verder als Beumer Woonvast met dezelfde personele bezetting. Dit betekent dat er geen veranderingen plaats zullen vinden wat betreft aanspreekpunten.

De overname van Woonvast Makelaars verstevigt de positie van beide kantoren in de Utrechtse regio, aldus Julius ter Haar, directeur Beumer Groep. Ook kunnen klanten meer diensten worden geboden op het gebied van bedrijfshuisvesting, taxaties, hypotheken en verzekeringen. Michiel van der Klis zal als vestigingsdirecteur verantwoordelijk zijn voor het kantoor in Amersfoort.

Volgens Julius ter Haar valt de overname van Woonvast binnen de (groei)ambities. De samenwerking biedt volgens Ter Haar duurzame strategische kansen voor zowel Beumer als ook voor onze relaties en onze 70 medewerkers.

Naast de bestaande woningmakelaardij is Woonvast actief op het gebied van nieuwbouw. Woonvast adviseert en begeleidt corporaties, ontwikkelaars en beleggers over uiteenlopende vastgoed vraagstukken.

Beumer Beumer is een van de grootste makelaarsorganisaties in de provincie Utrecht met 6 makelaarskantoren, een gespecialiseerd nieuwbouw team en een Hypotheekshop. De zakelijke markt wordt bediend vanuit Waltmann Bedrijfsmakelaars en Waltmann Taxaties. Binnen De Beumer Groep zijn ruim 70 medewerkers actief. Vanaf 1 januari 2022 heeft Vivantus een belang verworven in Beumer.

Vivantus Landelijk is Vivantus bekend met de labels Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Beumer Makelaars, Brockhoff Makelaars, Thijssen Makelaardij, Schuitema en Petra De Kleermaeker Makelaardij. Binnen de groep vallen ook 19 vestigingen van De Hypotheekshop en is er een uitgebreide verzekeringstak. Binnen Vivantus zijn ruim 300 medewerkers actief.

Laatste nieuws

Evenementen