Wonam levert appartementen Leidsche Rijn op

In Het Zand, Leidsche Rijn Utrecht bij station Terwijde, heeft Van Wijnen in samenwerking met woningbouworganisatie Wonam 98 huurwoningen opgeleverd. 

Het wooncomplex, genaamd Toon Utrecht, is overgedragen aan de 124 nieuwe bewoners. Het grootste deel van de bewoners is tussen de 21 en 35 jaar oud.

Met woningbouwproject Toon heeft Wonam haar 8e project opgeleverd, waarmee de woningbouworganisatie zich sinds 2011 specifiek richt op de groeiende vraag naar (vrije sector) huurwoningen in Utrecht en Amsterdam. Alle 98 woningen waren vóór oplevering al verhuurd. Huurprijzen zijn vanaf € 750 voor twee en drie kamer appartementen van 60 m2 tot 80 m² met ieder een eigen buitenruimte en voorzien van keuken en badkamer.

Gerard Kohsiek van Wonam: “Naast woonproject Toon zijn wij samen met twee woningcorporaties recent gestart om een grootschalig woonproject te ontwikkelen bij het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn. Wonam heeft na Amsterdam een tweede kantoor in Utrecht geopend om haar Utrechtse ambities kracht bij te zetten.”

Wonam ontwikkelt huurwoningen in de regio Amsterdam en regio Utrecht. Wonam heeft reeds 1900 huurwoningen gerealiseerd en in aanbouw. De ambitie is om de komende jaren nog ruim 2500 huurwoningen te ontwikkelen met een huurprijs tussen de €750 en € 1100. Door herbestemming en transformatie van vastgoed is Wonam actief in gebiedsontwikkeling. Na realisatie van projecten blijft Wonam betrokken, zo organiseert de woningbouworganisatie zelf het beheer van haar woningen en verhuur (Woontank).

Foto: EAS fotografie.