Winkel met Italiaanse meubels in 400Beethovenstraat

G&S Vastgoed verhuurt 500 m² commerciële ruimte in de nieuwbouwontwikkeling 400Beethovenstraat op de Zuidas aan Co van der Horst Bovenkerk.

400Beethovenstraat is gesitueerd op de hoek van de Beethovenstraat en de Gustav Mahlerlaan en is ontworpen door UNStudio. Met de circa 500 m2 commerciële ruimte die Co van der Horst huurt is alle ruimte in 400Beethovenstraat langjarig verhuurd. G&S Vastgoed zegt blij te zijn met de komst van een retailer als Co van der Horst. 'Een dergelijk concept is een waardevolle toevoeging voor de Zuidas. Dit bewijst temeer dat dit gebied steeds meer verandert naar een levendig en multifunctioneel gebied.'

Italiaanse meubels
Co van der Horst is gevestigd in Amstelveen en verkoopt meubels en interieuradvies in het luxe segment. In de gehuurde ruimte zal Co van der Horst een mono-brand winkel openen met meubels van de Italiaanse firma Flexform. Edwin van der Horst over zijn keuze voor 400Beethovenstraat: 'De perfecte locatie voor het vergroten van de merkbekendheid van Flexform en het ontvangen van interieurarchitecten en klanten in een bruisende high-end sfeer'. 

CBRE adviseerde G&S Vastgoed op commercieel gebied bij deze transactie. Co van der Horst is gedurende het traject begeleid door Carla van den Brink Makelaarskantoor o.g. 

Cording doet het asset management en Colliers is de beheerder van het geheel.