Vomar naar Bunschoten-Spakenburg

Vomar Voordeelmarkt en Hoorne Vastgoed zijn geselecteerd voor het vierde eiland van Rengerswetering in Bunschoten-Spakenburg. 

Slokker Vastgoed is bezig met de voorbereiding van het vierde eiland van Rengerswetering. Een belangrijk onderdeel van de plannen is de nieuwe supermarkt die op de kop van het eiland, in het zogenaamde ‘Entreegebouw’, een plek zal gaan krijgen.

Ontwikkelaar Slokker Vastgoed uit Huizen heeft daarvoor in afstemming met de gemeente Bunschoten een biedingsprocedure georganiseerd om te komen tot de selectie van een supermarkt.

Uit de inschrijvingen is de combinatie Vomar Voordeelmarkt met Hoorne Vastgoed geselecteerd. De komende periode zullen de stukken worden beoordeeld en zal Slokker Vastgoed verder in gesprek gaan met Vomar Voordeelmarkt en Hoorne Vastgoed om te komen tot een koopovereenkomst.

SUM Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het Entreegebouw dat door de speelse kapvormen aansluiting zoekt bij de omgeving. Het gebouw is alzijdig ontworpen. Naast de supermarkt en een horecagelegenheid op de begane grond maken ruim 50 (sociale) huurappartementen van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken deel uit van het Entreegebouw.