Vijf nieuwe huurders in Leidsche Rijn Centrum

Anytime Fitness, Sim Son kappers, Ambachtelijke Naaiwinkel, Du Boucher en AS Watson kantoor openen in het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn in totaal 1.375 m².

 

Met de komst van de nieuwe huurders wordt het aanbod in Leidsche Rijn Centrum verder vergroot.

Anytime Fitness huurt 630 m² in het centrum. In Nederland is Anytime één van de snelst groeiende fitness clubs en kent wereldwijd meer dan 4000 vestigingen in 33 landen. Sim Son Kappers heeft een vestiging in Utrecht centrum en opent in Leidsche Rijn Centrum haar tweede vestiging. De Ambachtelijke Naaiwinkel is een gordijnenspecialist, die ook kledingreparaties en verstelwerkzaamheden uitvoert. Als aanvulling op de vers-straat in Leidsche Rijn Centrum heeft slager Du Boucher de deuren geopend.

Naast deze winkels opent het Chinese AS Watson, eigenaar van onder meer Kruidvat, een satelliet kantoor voor haar ICT-specialisten, die op een gemakkelijk bereikbare centrumlocatie, met alle voorzieningen in de buurt, hun werkzaamheden kunnen doen.

ASR Real Estate is bij de huurtransacties met Anytime Fitness en Sim Son Kappers bijgestaan door CBRE/Engelvast en voor de transactie met de Ambachtelijke Naaiwinkel door Brecheisen. De deals met Du Boucher en AS Watson heeft ASR Real Estate zelf gesloten.