Vier nieuwe huurcontracten Winkelhart Etten-Leur

ASR Real Estate heeft drie nieuwe huurovereenkomsten afgesloten en een huurovereenkomst verlengd voor winkelcentrum Winkelhart in Etten-Leur.

Het betreft overeenkomsten met Roberto Bikes & Scooters, Nelson Schoenen, D-Reizen en Brasserie Tartaar. In totaal gaat het om 980 m².

Roberto Bikes & Scooters opent een nieuwe winkel aan de Valpoort 60. Deze fietsenwinkel richt zich vooral op de verkoop en reparatie van scooters en e-bikes. Het betreft een langjarige huurovereenkomst van 10 jaar voor circa 300 m².

Nelson Schoenen opent een nieuwe winkel aan Hof van den Houte 8 met een oppervlakte van 307 m². Het betreft een huurovereenkomst van 5 jaar. Onlangs werd bekendgemaakt dat Nelson Schoenen nog drie andere winkels van Van Woensel te Eindhoven, Valkenswaard en Oosterhout heeft overgenomen van het failliete Bovendeert.

D-Reizen heeft de huurovereenkomst voor 88 m² aan Raadhuisplein 67 verlengd. Volgens een recente publicatie van de eigenaar D-rt Groep zitten de grootste groeikansen aan de online kant, maar blijft de winkelorganisatie de basis.

Onder de naam Brasserie Tartaar start een nieuwe ondernemer een brasserie aan het Raadhuisplein 29. Naar verwachting wordt deze aan het begin van Q2 2019 geopend. Het betreft een huurovereenkomst van 5 jaar voor 290 m².