Vier makelaars lanceren online platform voor kantoorruimte

Vier grote lokale makelaarskantoren van Nederland hebben een nieuw online kantorenplatform gelanceerd: Deskfinder.

Het online platform is door DRS Makelaars (Amsterdam), De Mik (Rotterdam), Ans de Wijn (Utrecht) en Nadorp (Den Haag) opgezet.
Doelstelling is om hun klanten nog beter te bedienen door een 'ruim en goed gestructureerd online aanbod te combineren met de lokale expertise en slagkracht van de partners'.

Deskfinder heeft volgens de makelaars een groot en uniek aanbod door de combinatie van de reguliere business centres en de eigen locaties. Ze begeleiden relaties in de hele Randstad en beloven overal binnen drie uur een bezichtiging te kunnen realiseren.

Thomas van der Heijden, eigenaar van DRS Makelaars: ‘Met Deskfinder bouwen wij een brug tussen de vernieuwende flexibele kantoorconcepten en de traditionele makelaardij. Naast de bekende namen in de flexibele kantorenmarkt bieden wij ook ons eigen unieke aanbod aan. Met een jong en talentvol team uit de flexibele kantorenmarkt, in combinatie met onze eigen experts, wordt Deskfinder het startpunt voor alle zoekers naar de ideale kantoorruimte.’