VanWonen breidt uit met vier nieuwe medewerkers

In de afgelopen periode zijn Patrick Laan, Patricia van Nieuwenhuyzen-Deutman, Bavon de Vor en Benedict Kraus aan boord gestapt bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen.

Patrick Laan (51) startte 15 oktober bij VanWonen als Ontwikkelingsmanager. Patrick heeft ruim twintig jaar ervaring in de bouw- en vastgoedsector, van acquisitie tot en met de exploitatie. Zo werkte hij als projectmanager bij Strabag. En bij Vesteda als acquisiteur/ontwikkelaar en als assetmanager, verantwoordelijk voor de woningportefeuille in de regio Groot Amsterdam. Hij was de afgelopen jaren werkzaam bij AM, als acquisitie- en ontwikkelingsmanager voor de regio Utrecht. Voor VanWonen gaat hij zich inzetten voor uitbreiding van de ontwikkelportefeuille in de regio Utrecht.

Op 1 oktober startte Patricia van Nieuwenhuyzen-Deutman (48 jaar) als Manager Concepten binnen VanWonenID. Van Nieuwenhuyzen-Deutman heeft ruime ervaring op het gebied van (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed en conceptontwikkeling. Eerder werkte zij als ontwikkelingsmanager voor onder meer Schiphol en Wereldhave. Voor haar overstap naar VanWonen werkte zij als Programmamanager publieke gebieden voor UMC Utrecht. Bij VanWonen richt zij zich op het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve gebieds- en vastgoedconcepten.

Ook op 1 oktober startte Bavon de Vor (48) als Projectontwikkelaar. De Vor heeft een achtergrond als planoloog en heeft ruim 20 jaar ervaring als projectontwikkelaar. Hij werkte achtereenvolgens bij Slokker Vastgoed en de ontwikkelingstak van Ballast Nedam. De aflopen jaren werkte hij bij Bemog Projektontwikkeling. Bij VanWonen richt Bavon zich op het midden van het land. Zo is hij op dit moment verantwoordelijk voor gebiedsontwikkelingen in onder meer Zeist en Arnhem.

Benedict Kraus (51) begon eveneens 1 oktober in de rol van Manager Tenders. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het VanWonen Tenderteam. Kraus brengt een ruime en brede ervaring als architect en conceptontwikkelaar mee. Kraus werkte na zijn opleiding bouwkunde aan de TU Delft bij verschillende architectenbureaus en vervolgens ruim dertien jaar als conceptontwikkelaar bij AM/BAM.

VanWonen, een afsplitsing van AM, is een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar die zich onderscheidt door geheel onafhankelijk oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken op gebied van wonen. Vanuit Zwolle, Groningen en Nijmegen wordt met 60 professionals gewerkt aan de ontwikkeling van honderden koop- en huurwoningen per jaar.

 

Laatste nieuws

Evenementen