Van Wijnen levert appartementen in IJmuiden op aan ASR

Van Wijnen heeft appartementencomplex Parkzicht in IJmuiden opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund, het woningfonds van ASR Real Estate.

Parkzicht omvat 63 huurappartementen in het middensegment en staat aan het Stadspark in IJmuiden, op steenworp afstand van het strand, duingebied en het centrum van IJmuiden. Op 9 april hebben de huurders de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.

Het appartementencomplex is volledig verhuurd en draagt bij aan de diversiteit van het woningaanbod in IJmuiden, die voornamelijk bestaat uit sociale huurwoningen en koopwoningen. De woningen zijn energiezuinig en voorbereid op gasloos wonen. Daarnaast zijn de daken voorzien van zonnepanelen.

De in totaal 63 driekamerappartementen variëren van 78 tot 87 m², hebben een binnentuin, eigen berging, parkeerplaats en royale buitenruimtes. De bovenste woonlagen hebben uitzicht op de duinen, zee of het Noordzeekanaal. Het appartementencomplex maakt deel uit van de ontwikkeling van het Stadspark en staat in een groene omgeving.

Zowel tijdens de laatste fase van de bouw als bij de oplevering aan de huurders zijn de Covid-19 richtlijnen van het RIVM strikt gehanteerd. Zo werden de woningen gefaseerd opgeleverd, vond contact alleen op afstand plaats en verliep de oplevering deels via een app op de telefoon.

Parkzicht IJmuiden is een ontwikkeling van Van Wijnen.