The Sting realiseert hoofdkantoor op Lijnden

LIJNDEN - Modeconcern The Sting heeft 5500 m[sup]2[/sup] grond gekocht op Airport Businesspark Lijnden direct aan de A9 om hier haar nieuwe hoofdkantoor van circa 3500 m[sup]2[/sup] te realiseren. The Sting verhuist vanuit het World Fashion Center naar deze locatie. De grond is gekocht van The Association, een toeleverancier van de grafische industrie die de kavel had aangekocht maar er uiteindelijk geen gebruik van maakte. De richtprijs voor de grond op Lijnden ligt op € 240 à € 250 per m[sup]2[/sup].

LIJNDEN - Modeconcern The Sting heeft 5500 m2 grond gekocht op Airport Businesspark Lijnden direct aan de A9 om hier haar nieuwe hoofdkantoor van circa 3500 m2 te realiseren. The Sting verhuist vanuit het World Fashion Center naar deze locatie. De grond is gekocht van The Association, een toeleverancier van de grafische industrie die de kavel had aangekocht maar er uiteindelijk geen gebruik van maakte. De richtprijs voor de grond op Lijnden ligt op € 240 à € 250 per m2.

Schipholland Makelaars adviseerde The Sting bij deze transactie. The Sting zal het gebouw in eigendom houden. Naast het hoofdkantoor op Lijnden heeft de Sting nog een kantoor voor de productie in Breda waar ook het meeste van de opslag is gevestigd.
Naast The Sting, die de laatste zichtlocatie langs de A9 op Lijnden heeft verworven, zijn op Lijnden ook modebedrijven als No Excess, Miss Sixty, Lacerna-Raggazo, Next-in-line Clothing, Paul Warmer Schoenen, Performen's Europe, Falabella en Freetex gevestigd. Volgens Rob Mutsaerts van Schipholland Makelaars kiezen de modebedrijven voor Lijnden omdat zij én bij elkaar gevestigd willen zijn maar ook in de buurt van het World Fashion Center gevestigd willen zijn.