TW koopt 21 appartementen in Amsterdam

TW Residential heeft ten behoeve van FifPro Properties 21 geheel gerenoveerde appartementen in Amsterdam gekocht van een lokale ontwikkelaar.

De appartementen van Key West Amsterdam zijn gerealiseerd op een voormalige kantoorverdieping van een bestaand complex aan de Burgemeester Hogguerstraat 787–793G te Amsterdam en zijn high-end afgewerkt.

Het opleveringsniveau is hoogwaardig. Alle appartementen zijn voorzien van onder meer een nieuwe gevel, gietvloer, taatsdeuren, inbouwkasten op maat, een wasmachine en een volledig ingerichte keuken en badkamer. De appartementen hebben voorts een energielabel A en vrij uitzicht over de Sloterplas.

Hein Peeters, directeur TW Residential en verantwoordelijk voor de exploitatie van de portefeuille van FifPro Properties: ‘FifPro is de wereldwijde, overkoepelende vakbond voor profvoetballers. Namens zijn leden beheert FifPro een deel van het vermogen. Deze gelden worden belegd in assets met een laag risicoprofiel. Als onderdeel van de beleggingsstrategie wordt een hoogwaardige woningbeleggingsportefeuille opgebouwd. Vooruitlopend op de oplevering en overdracht is de verhuur al gestart.’

TW Residential heeft de koper geadviseerd bij de aankoop en zal het complex in management nemen.