Synvest koopt winkel- en kantoorruimte

SynVest Dutch RealEstate Fund heeft drie objecten verspreid over het land aangekocht.

Het SynVest Dutch RealEstate Fund heeft drie beleggingsobjecten aan haar portefeuille toegevoegd. Inmiddels bestaat de portefeuille uit negen objecten.

Op een bedrijventerrein in Dronten (De Noord 61-65) heeft de belebber een object met drie winkels en een sportcentrum aangekocht. De winkels bestaan uit een Praxis, JYSK en Leen Bakker. Het object heeft een oppervlakte van 10.384 m² en ligt aan de ‘de Noord’, de verbindingsweg met het centrum van Dronten.

Op het kantorenpark Osseveld in Apeldoorn (De Linie 500 – 518) heeft Synvest een kantoorverzamelgebouw aangekocht. De verhuurbare oppervlakte van het gebouw is 3403 m² en is verhuurd op basis van multi-tenant. Het object heeft Energielabel A (hoogste klasse) en ligt zeer centraal.


In Berlicum (Hoogstraat 160-162 en Runstraat 10,12 en 14 ) heeft de belegger een nieuwbouw object aan de portefeuille toegevoegd. In het object zitten onder meer een Aldi supermarkt met een huurcontract tot 2030, Shoeby kledingwinkel en een zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding en dagbesteding op maat. De oppervlakte van het pand is 2356 m² en beschikt over 128 zonnepanelen.

SynVest beheert beleggingsfondsen in aandelen, vastgoed en obligaties. Het bedrijf is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een middelgrote aanbieder op de Nederlandse beleggingsmarkt. Momenteel heeft SynVest circa € 650 mln onder beheer.

Laatste nieuws

Evenementen