Start bouw Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Vrijdag 5 november werd op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad symbolisch de eerste heipaal in de grond geslagen.

Deze formele handeling markeert de start van de bouw van dit luxe resort. Het project wordt gerealiseerd door Dormio Group in samenwerking met ADS Groep en Sagro. Met de ontwikkeling van dit nieuwe resort met 124 vakantewoningen in Zeeuws-Vlaanderen is een investering van ruim 60 miljoen euro gemoeid. Volgens de planning zal het resort haar deuren openen in het voorjaar van 2023.

Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad wordt een mix van 124 luxe vakantiewoningen aangeboden met een capaciteit van 2 tot 20 personen. Een groot deel van de woningen zal direct aan een kreek liggen. Dormio introduceert nieuwe woningtypen zoals Pool- en Petswoningen die respectievelijk beschikken over een privé binnenzwembad of zijn afgestemd op gasten met honden. Dit is een aanvulling op het al bestaande aanbod van o.a. de Wellness-, Kids-, Water- en Generationwoningen.

Bij het ontwerp van de woningen is rekening gehouden met duurzaamheid. Zo zullen alle accommodaties volledig gasvrij zijn en worden uitgerust met zonnepanelen. Daarnaast heeft elke vakantiewoning een eigen laadpaal voor elektrische auto’s.